Під Харковом дворічна дівчинка втекла з дому, поки мама відпочивала

У місті Мерефа Харківської області дворічна дівчинка без нагляду дорослих гуляла по шкільному майданчику. Її помітила директор навчального закладу та звернулася до правоохоронців. Про це розповіли в обласному управлінні Нацполіції.

У Харківській області розшукали школярку, яка на два дні пішла з дому

Приїхавши, правоохоронці звернули увагу, що дитина в одній футболці. Вони заспокоїли дівчинку та привезли у райвідділ. Переконавшись, що її здоров’ю нічого не загрожує, правоохоронці почали пошуки батьків.

Маму вдалося знайти через годину. Виявилося, що маленька мандрівниця скористалася моментом, поки жінка спала. Дочка встигла вийти у двір, відкрити хвіртку та піти гуляти вулицею. На неуважну місцеву жительку склали адмінпротокол за статтею 184 КУпАП (“недотримання обов’язків по вихованню дитини”).

1_1.jpeg

Фото: ГУ НП у Харківській області

Нагадаємо, раніше правоохоронці розшукали 12-річну дівчинку, яка втекла з дому. 12 травня о 22:30 до Богодухівського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки села Шелестово про зниклу дитину. За словами жінки, її 12-річна внучка о 22:00 пішла з дому в невідомому напрямку. Через годину правоохоронцям вдалося розшукати втікачку. Вона перебувала в селищі Коломак. Оперативники з’ясували, що дівчинка пішла з дому, вважаючи, що бабуся ляже спати та не помітить її зникнення. Внучка викликала таксі та самостійно вирушила до подруги в сусідній населений пункт.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі