Під Харковом поліція охороняє будинок підозрюваного у вбивстві шестирічної дівчинки

У селищі Старий Салтів Харківської області правоохоронці охороняють квартири, де проживає Богдан Ф. і сім’я убитої дівчинки. Слідчі дії на місці трагедії закінчені й зараз там нічого не нагадує про те, що трапилося. Про це повідомляє кореспондент Newsroom.

Зниклу під Харковом шестирічну дівчинку знайшли мертвою

Нагадаємо, вчора ввечері стало відомо про зникнення шестирічної Мирослави Третяк. Дівчинка пішла гуляти з сусідом і не повернулася додому. До пошуку приєдналися поліцейські, бійці ДСНС і небайдужі жителі. Ближче до півночі тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили в покинутій будівлі біля місцевої пекарні.

photo_2021-07-29_11-00-47.jpg

Фото: Newsroom

Зараз біля об’єкта нічого не нагадує про жорстокий злочин – немає ні загороджувальних стрічок, ні співробітників правоохоронних органів. Втім, потрапити всередину непросто – будівлю огороджено парканом з колючим дротом. Як на територію змогли пробратися діти – залишається загадкою.

Зате поліція взяла під охорону житло підозрюваного у вбивстві – 13-річного Богдана Ф. Неофіційно правоохоронці кажуть, мовляв, як би чого не вийшло. Також вирішується питання про те, щоб помістити підлітка, який раніше не раз відзначався агресивною вдачею, в приймач-розподільник. Крім житла передбачуваного фігуранта, охоронятимуть і квартиру сім’ї загиблої дівчинки.

photo_2021-07-29_10-17-42.jpg

Фото: Newsroom

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі