Під Харковом приготують найбільший в Україні хот-дог

19 листопада в Харкові презентують найбільший в Україні хот-дог. Величезне блюдо американської кухні приготують співробітники Роганського м’ясокомбінату. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

Зрушили з місця п’ять бетономішалок: харків’янки встановили рекорд України (Відео)

За її словами, довжина хот-дога складе два метри 15 сантиметрів. Для його приготування використовували велику сосиску, корейську моркву, огірки, мариновану цибулю і сир, а також по літру кетчупу і майонезу.

“Щоб винести на сцену такий великий хот-дог, знадобиться шість осіб. І в десять разів більше людей, щоб його з’їсти”, – написала Вєтрова.

Рекорд зареєструють у розділі “кулінарне мистецтво”.

Плив на спині та грав на флейті: житель Харківської області встановив незвичайний рекорд

Нагадаємо, раніше 97-річний харківський спортсмен потрапив до “Книги рекордів Гіннесса”. Леоніда Станіславського визнали найстаршим тенісистом, який бере участь у змаганнях. Сертифікат харків’янину вручили 7 липня на “Унікорті”. Експерти Національного реєстру рекордів домагалися цього близько двох років. Попри солідний вік, ветеран тренується тричі на тиждень і бере участь у різних змаганнях. Ігровий стаж Станіславського становить близько 60 років.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі