Під Харковом рятувальники гасили масштабну пожежу в приватному будинку (Фото)

НП сталася в селі Барчани Харківського району. Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі ДСНС.

Сигнал про подію на вулиці Травневій надійшов на спецлінію 11 лютого об 11:45. До місця пожежі направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття вогнем був охоплений приватний будинок. Площа загоряння склала 80 квадратних метрів.

Пожежу в ХНУ імені Каразіна локалізували: горів актовий зал

Через сильне задимлення співробітники ДСНС працювали в захисних масках. Завдяки оперативним діям рятувальників поширення вогню вдалося уникнути. Жертв та постраждалих в результаті НП немає. Причина інциденту з’ясовується.

Аварія на Харківщині: одну з постраждалих дістали рятувальники

Нагадаємо, раніше рятувальники звільнили двох жінок з салону машини. Біля повороту в селище Рогань автомобіль Nissan потрапив у ДТП. Машина з’їхала в кювет та врізалася в дерево, після чого ствол впав на дах транспортного засобу та заблокував всередині двох жінок. Прибувши на місце ДТП, рятувальники за допомогою спецінструменту звільнили двері кросовера та допомогли водійці й пасажирці вибратися з автомобіля.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі