Під Харковом силовики закрили мінізавод, який виробляв небезпечне паливо

У Харківській області правоохоронці вилучили 560 тонн нафтопродуктів. У прокуратурі запевняють, що у виробництві використовувався низькооктановий бензин, “присадки” та спиртовмісні речовини. Про це повідомили в пресслужбі відомства.

На кордоні з Росією затримали контрабандне паливо

Паливо продавали через мережу автозаправних станцій у Харківській області. Вчора співробітники прокуратури, ГФС, СБУ та Держприкордонслужби провели обшуки на нафтопереробному підприємстві. З обігу вилучили 560 тонн паливно-мастильних матеріалів, а також обладнання для його виробництва. Слідчі дії проходили в рамках кримінального провадження за статтею 204 КК України (“незаконне виробництво підакцизних товарів, які створюють загрозу життю людей”).

bez_nazvaniya_1.jpg

Фото: пресслужба обласної прокуратури

Нагадаємо, раніше в Харкові поліція пред’явила директору комунального підприємства підозру в розтраті 430 тисяч гривень. За інформацією правоохоронців, у кінці минулого року КП оголосило тендер на ремонт асфальту на території цього підприємства. Однак в ході перевірки виявилося, що роботи були виконані лише частково, а їх реальний обсяг не відповідає задокументованому. Різниця в грошовому еквіваленті склала близько 430 тисяч гривень. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження, а 18 травня директору КП вручили підозру за статтею 191 КК України (“розтрата”).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі