Під Харковом водій Citroen на смерть збив жінку на пішохідному переході: поліція шукає свідків ДТП

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області. За даними відомства, інцидент стався 18 листопада близько 17:00 в смт Пісочин на вулиці Полтавське шосе, 202/1. Водій Citroen збив місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих травм жінка померла на місці.

У Харкові позашляховик протаранив легковик, постраждав підліток (відео)

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. У поліції просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про подію, звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУ НПУ в Харківській області за адресою: вулиця Маяковського, 22, кабінет № 13, слідчий Олександр Дирдін. Або за телефоном: 093-123-01-02.

1.jpg

 

У центрі Харкова ВАЗ протаранив Toyota

Нагадаємо, раніше в Харкові зіткнулися легковики. ДТП сталася на вулиці Академіка Павлова, 127. Учасниками аварії стали Subaru і ВАЗ. В результаті зіткнення водія і пасажира автомобіля ВАЗ медики госпіталізували в лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі