Підлітка, який п’ять днів не з’являвся вдома, знайшли на вокзалі в Харківській області

14-річний школяр пішов з дому та кілька днів провів у знайомих. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Поліцейські розшукали 14-річного жителя Краснограда Олексія Рибку. Напередодні до правоохоронців звернулася мати підлітка і повідомила, що з 16 лютого син не з’являвся вдома. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою “безвісти зниклий”.

На пошуки неповнолітнього був націлений особовий склад Красноградського районного відділу міліції. Правоохоронцям вдалося оперативно розшукати хлопця. Він знаходився на автовокзалі в Краснограді.

З’ясувалося, що в день зникнення підліток на громадському транспорті приїхав до Харкова, де кілька днів прожив у знайомих.

З підлітком провели профілактичну бесіду, зараз правоохоронці розв’язують питання притягнення до адміністративної відповідальності його батьків.

Вирішила провести ніч на кладовищі: харківські поліцейські розшукали 14-річну дівчинку

Нагадаємо, раніше в Харківській області поліцейські розшукали зниклу дівчину. У поліцію надійшло повідомлення про те, що 14-річна мешканка села Геніївка пішла на прогулянку і не повернулася. Правоохоронці встановили місцезнаходження дівчини. З’ясувалося, що неповнолітня перебувала в Харкові та гуляла з друзями.

Коментарі