Підтримав агресію окупантів в Україні: шанувальнику “русского мира” з Куп’янська повідомили про підозру (Фото)

Про це 22 серпня повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, 18-річний хлопець у тимчасово окупованому Куп’янську поширював публікації, в яких заперечував збройну агресію росії щодо України. Окрім цього, шанувальник “русского мира” дав інтерв’ю окупантським ЗМІ, в якому зазначив, що підтримує дії країни-агресора. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 436-2 (“пропаганда війни”) КК України.

Раніше щодо фігуранта правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За даними поліції, наприкінці червня біля будинку культури в селі Петропавлівка Куп’янського району молодик, який очолює проросійську молодіжну організацію, розбив малий Державний Герб України. Йому заочно повідомили про підозру за статтею 338 (“наруга над державними символами”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі