Після заяви адвокатів у СІЗО обшукали камеру, в якій перебуває Микола Харківський

Адвокати потерпілих припускали, що у підозрюваного в смертельній ДТП Миколи Харківського, є доступ до мобільного телефону та Інтернету. Про це на своїй сторінці в Facebook розповіли відразу двоє юристів – Месі Найєм та Ігор Черняк.

Резонансна ДТП у Харкові: адвокати розшукали нових очевидців трагедії

“Я думаю, що ні для кого з колег не секрет, що в СІЗО можна купити телефон. Не складно, та не особливо дорого. Ці телефони здають в оренду такі ж затримані. Сподіваюся, адміністрація СІЗО зверне на це увагу та буде регулярно вводити реальну, а не формальну перевірку дотримання підозрюваним правил перебування під вартою”, – написав адвокат сім’ї загиблого водія.

 

 

Пізніше в коментарях до посту адвоката, міністр юстиції Денис Малюська повідомив про перевірку у камері 16-річного підозрюваного.

11111ssssssssssssssss.png

“Перевірили тільки що, обшукали камеру, нічого немає. Перед цим був в ІТТ, що там було – не знаю, не наша сфера. Знайдуть засіб зв’язку – потрапляє в карцер. Персонал теж попередили”, – розповів міністр.

Смертельна ДТП на проспекті Гагаріна: генпрокурор вважає, що відповідати повинен не тільки підліток

Нагадаємо, раніше 16-річний водій Infiniti, який проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo, відмовився добровільно здати аналіз. Про це повідомив один з адвокатів сім’ї загиблого водія Ігор Черняк. Раніше захисниця Миколи Харківського говорила, що взяти кров у хлопця не можуть без присутності батьків. У його батька немає сертифіката про вакцинацію або ПЛР-тесту для відвідування СІЗО, де знаходиться хлопець. А ось мати боїться повертатися з Німеччини через погрози, які надходять на адресу сім’ї після аварії.

Коментарі