Планував диверсію проти ЗСУ: на Херсонщині затримали російського агента (Відео)

Про це 9 вересня повідомили у Службі безпеки України.

На Херсонщині силовики затримали російського агента, який за завданням своїх кураторів планував встановити місцезнаходження підрозділів ЗСУ та підірвати частину боєкомплекту. За здійснення диверсії фігурант мав отримати винагороду від рашистів у розмірі 30 тисяч гривень.

Зрадником виявився рецидивіст, неодноразово засуджений за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивство. У поле зору окупантів чоловік потрапив через свої проросійські погляди, які висловлював серед оточуючих, у тому числі у кримінальних колах.

Під час затримання у зловмисника вилучили мобільний телефон із контактами співробітника спецслужби росії. Фігуранту повідомили про підозру в державній зраді, скоєної в умовах воєнного стану. Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі