По Харкову вранці вдарили ракетами С-300

Про це 3 квітня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Близько 04:00 російські окупанти завдали двох ударів по Харкову. Стріляли з території Бєлгорода, попередньо – із ЗРК С-300. У Холодногірському районі ворожа ракета влучила у землю. Ще одна — вдарила по цивільному промисловому об’єкту в Новобаварському районі. Пошкоджено будинок. Попередньо – постраждалих немає”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, протягом доби ворог обстрілював Богодухівський, Чугуївський, Харківський та Ізюмський райони області. Пошкоджено житлові будинки та господарські споруди. Внаслідок обстрілу міста Чугуїв пошкоджено складські приміщення навчального закладу, виникла пожежа. У Золочівській громаді горів приватний будинок. Рятувальники ліквідували пожежу.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі