Поліцейські виявили розважальний заклад у Харкові, який порушував комендантську годину (Фото)

14 липня поліцейські Харківського районного управління поліції №1 спільно з полком поліції особливого призначення провели перевірку нічних клубів, ресторанів, кафе та барів.

На території Основ’янського району правоохоронці виявили розважальний заклад, який працював у нічний час та незаконно продавав алкогольні напої.

Поліцейські з дільничих офіцерів склали протокол щодо порушення порядку провадження господарської діяльності власниці закладу. Також було вилучено понад 150 пляшок алкоголю, пива та упаковок тютюну для кальяну.

“Не самый лучший день”: керівництво закладу, де виконували пісні російською, постане перед судом (Фото, Відео)

У закладі була виявлена неповнолітня особа, яка споживала алкоголь. Батькам 17-річної дівчинки був складений протокол за невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Також поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності 21-річну подругу дівчинки за доведення неповнолітньої до стану сп’яніння.

Поліція нагадує, що на території Харківської області діє комендантська година з 23:00 до 5:00. У цей період заборонено перебування у громадських місцях та рух по вулицях пішки або на транспорті.

Коментарі