Поліцейські затримали чоловіка, який повідомив про замінування залізничного вокзалу в Харкові

Чоловік зателефонував до поліції вчора близько 13:00 і заявив про те, що на території залізничного вокзалу закладена вибухівка. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Вони перевірили приміщення вокзалу та привокзальну територію – вибухонебезпечних предметів та речовин не виявили. Про це повідомили у відділі комунікації поліції регіону.

У Харкові шукають вибухівку у шести школах міста – поліція

Правоохоронці з’ясували, що неправдивий виклик скоїв 35-літній житель Миколаївської області, раніше судимий за аналогічні і майнові злочини, а також нанесення тілесних ушкоджень. Чоловіка затримали на проспекті Науки в Харкові. Мобільний телефон, з якого був здійснений дзвінок, вилучили.

Мотиви вчинку чоловіка з’ясовуються. У поліції відкрили кримінальне провадження, фігуранту загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Аеропорт, вокзал, пожежна частина: поліція шукала вибухівку на 15 об’єктах

Нагадаємо, останнім часом почастішали неправдиві повідомлення про загрози вибухів у Харкові. 15 грудня поліція перевіряла інформацію про замінування будівлі суду, супермаркету, поштового відділення, житлового будинку та залізничного вокзалу.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі