Поліція з’ясовує особу чоловіка, який повісився в парку

У місті Лозова Харківської області правоохоронці розслідують обставини трагедії, що сталася в парку Перемоги. Там виявили тіло чоловіка, який наклав на себе руки. Про це повідомили на сторінці місцевого райвідділу в Facebook.

У центрі Харкова чоловік викинувся з вікна елітної новобудови

Як стало відомо сьогодні, труп знайшли ще вдень 29 травня. На вигляд загиблому було близько 50-60 років. Прикмети невідомого: зріст близько 180 сантиметрів, сиве волосся, густі чорні брови, бороди та вусів – немає. Він був одягнений у футболку в темно-сіру горизонтальну смужку, чорні штани, на ногах – темно-сірі кросівки. При собі самогубець мав магнітний ключ від під’їзду та ключі від дверей. Всіх, кому що-небудь відомо про особу загиблого, просять звернутися за телефоном (05745) 90-064 або в Лозівський райвідділ.

У Харківській області знайшли труп жінки, обгризений дикими тваринами

Нагадаємо, раніше в Індустріальному районі Харкова в лісопосадці правоохоронці виявили скелет невідомої жінки. Інформація про труп на вулиці Лосівській надійшла до місцевого райвідділу 29 жовтня. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та судмедексперт. Правоохоронці не виявили на тілі жінки слідів насильницької смерті. На вигляд їй було близько 45-50 років. Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 115 КК України (“вбивство”).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі