Помаранчевий рівень небезпеки: харків’ян попереджають про нічні заморозки

В ніч з 30 вересня на 1 жовтня в Харківській області очікується різке зниження температури. У зв’язку з цим в нашому регіоні, а також у Сумській, Чернігівській, Полтавській і Луганській областях оголошено помаранчевий рівень небезпеки погодних умов. Про це повідомили в Гідрометцентрі України.

Негода в Харківській області: дерева впали на будинок і дорогу

За даними синоптиків, вночі стовпчик термометра опуститься до 0 і навіть -5 градусів за Цельсієм. Аналогічні заморозки також очікуються ночами до 4 жовтня. У зв’язку з цим мешканців просять бути обережними й враховувати погіршення погодних умов.

Нагадаємо, раніше Хмельницька область опинилася в епіцентрі урагану. Внаслідок негоди на території району було повалено понад сотню дерев. Зірвані дахи з п’яти будинків і приватних споруд. Також пошкоджено дах на південних воротах Кам’янець-Подільської фортеці. Вітер розносив дерев’яні балки і черепицю на 25 метрів. Після цього музей накрили плівкою, щоб зберегти експонати.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі