Посаду в Харківській ОДА може отримати чиновниця з Полтави — джерело

Найближчим часом в адміністрації можуть відбутися кадрові ротації. Начальниця Департаменту освіти та науки Полтавської ОДА Віта Ковальська може перебратися до Харкова слідом за новим головою Олегом Синьогубовим.

Про це повідомили Newsroom джерела в облдержадміністрації. За інформацією нашого співрозмовника, зараз Віта Ковальська оформляє документи на посаду радника голови ХОДА, а надалі може перейти в розряд заступників. Відомо, що у 2020 році жінка очолила Департамент освіти та науки Полтавської облдержадміністрації. У той час ОДА керував Олег Синьогубов, якого наприкінці минулого року перевели на аналогічну посаду до Харкова.

snimok_ekrana_ot_2022-01-13_09-38-41.png

У щорічній декларації Ковальська вказала, що у 2020 році заробила в Полтавській ОДА 442 тисячі гривень. Готівкою чиновниця зберігала 10 тисяч доларів та 50 тисяч гривень. На банківських рахунках у неї лежало 1500 доларів і 55 тисяч гривень. Їздить Ковальська на Nissan Juke 2012 року випуску. Також у неї є квартира в Харкові площею 87,6 м кв і шість земельних ділянок в Черкаській області.

Головою Харківської облдержадміністрації став професор з мільйонами готівки: що відомо про Олега Синьогубова

Нагадаємо, зараз питання науки, молоді та спорту в області курирує депутат облради від партії “Слуга народу” Роман Семенуха, якого призначила ексгубернатор Айна Тимчук. Разом з нею в адміністрацію прийшов і колишній юрист з Дніпра Антон Деньгуб, який відповідав за культуру і зв’язки з громадськістю. Після того, як Айну Тимчук відправили у відставку, Деньгуб пішов у відпустку своїм коштом і сказав, що чекатиме призначення нового керівника області, щоб прийняти рішення про подальшу роботу.

Коментарі