Потяги через Харків змінюють розклад, рейси в західному напрямку поїдуть в об’їзд

Потяги харківського напрямку тимчасово змінять графік руху у зв’язку з ремонтними роботами на станції “Люботин”. Новий розклад діятиме з 15 до 20 грудня. Про це повідомляється на сайті АТ “Укрзалізниця”.

У Харківській області потяг на смерть збив сплячого чоловіка: поліція розшукує свідків ДТП

Зміни торкнуться розкладу 16 поїздів, що проходять через Харків: зміниться час їх відправлення, також склади будуть їхати на пів години довше. Відсьогодні це буде показано в розкладах, системі продажів і безпосередньо у квитках.

Окрім того, рейси № 142/141-114/113 Львів – Бахмут та № 1/2 Івано-Франківськ – Костянтинівка в обох напрямках об’їжджатимуть Харків. З 15 по 20 грудня з маршруту Львів – Бахмут – Львів будуть виключені зупинки на станціях Святогірськ, Ізюм, Балаклія, Харків, а додані зупинки на станціях Слов’янськ і Лозова. А на рейсі Івано-Франківськ-Костянтинівка-Івано-Франківськ скасують зупинки на станціях Святогірськ, Ізюм, Лиман, Слов’янський курорт, Харків, але додадуть зупинки на станціях Слов’янськ і Лозова.

“Звертаємо увагу пасажирів, що ці зміни відносяться виключно до рейсів в період з 15 по 20 грудня, продажі на які були тимчасово обмежені на час доопрацювання графіка”, – додали в “Укрзалізниці”.

У Харкові почне курсувати перший поїзд з інформаційними екранами

Нагадаємо, з 12 грудня з Харкова запустять потяг до Буковеля. Склад № 015КО відправлятиметься із залізничної станції “Харків-Пасажирський” о 18:40 і прибуватиме на кінцеву станцію Рахів о 14.22.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі