Повідомлено про підозру 9 учасникам злочинної організації, яка виготовляла та збувала наркотики

Прокурори Офісу Генерального прокурора повідомили про підозру 9 особам, які брали участь у кримінальній групі під назвою “Двадцятівські”, що займалася виготовленням та реалізацією наркотиків і психотропних речовин.

Підозрюваним інкримінують створення, керівництво та участь у злочинній організації, а також незаконне виготовлення, зберігання, перевезення та збут наркотичних засобів у великих обсягах. Згідно зі статтями Кримінального кодексу України, вони також підозрюються у незаконному придбанні та зберіганні прекурсорів для виробництва наркотиків.

Злочинна організація діяла у місті Кривому Розі Дніпропетровської області та складалася з кількох організованих груп, що спеціалізувалися на виготовленні та збуті різних наркотичних засобів, зокрема метамфетаміну та канабісу.

Наркокур’єра з Харкова засудили до 8 років в’язниці (Фото)

Під час розслідування правоохоронці здійснили понад 120 обшуків, під час яких вилучили наркотики, гроші, обладнання для виробництва наркотиків, транспортні засоби та інші докази.

Всім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводиться Головним слідчим управлінням Нацполіції України за оперативної підтримки ДБН Нацполіції України.

Коментарі