Пожежа на вулиці Культури: будинок повністю знеструмлений, немає опалення та газу

У Харкові мешканців будинку на вулиці Культури, яких евакуювали після масштабної пожежі, тимчасово переселили в інші приміщення. Зараз будівля повністю знеструмлена. Про це на відео, опублікованому Telegram-каналом ВеХа, заявив директор Департаменту ЖКГ Віталій Мірошник.

У Харкові під час пожежі з житлового будинку евакуювали трьох дітей

Нагадаємо, ліквідація загоряння тривала всю ніч. Гасінням займалися 24 екіпажі рятувальників зі спецтехнікою. З будівлі евакуювали і врятували 13 осіб. За словами чиновника, їх розмістили в теплих приміщеннях і напоїли чаєм.

“Зараз будинок знеструмлений: немає ні електроенергії, ні газу, ні опалення. Були пошкодження теплотраси, яка проходить по будівлі. Ми будемо робити все, щоб якомога швидше все це відновити”, – заявив Мірошник.

Нагадаємо, раніше під Харковом на місці пожежі рятувальники виявили тіло жінки. Сигнал про пожежу на вулиці Пулінічній, 147 у Безлюдівці надійшов на спецлінію вранці 5 листопада. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття в житловому будинку горів матрац і ліжко. Площа пожежі склала 0,5 квадратних метрів. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло 49-річної жінки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі