Працював “сторожем” у окупантів: у Ізюмі затримали місцевого жителя, підозрюваного у колабораціонізмі (Відео)

Про це 28 вересня на своїй Facebook-сторінці повідомив начальник слідчого управління ГУ НПУ у Харківській області Сергій Болвінов.

Правоохоронці в Ізюмі затримали місцевого жителя, підозрюваного у колабораціонізмі. За даними поліції, Денис Резніченко наприкінці червня став “сторожем” відділу поліції в окупованому Ізюмі. Рашисти видали фігуранту “посвідчення патрульно-постової служби”.

За словами Сергія Болвінова, окупаційна влада платила своїм співробітникам не грошима, а гуманітарними пайками. Тільки після того, як цей чоловік звільнився, йому почали видавати російські рублі.

“Слідчі дії продовжуються. Правоохоронці збирають інформацію та докази протиправної діяльності. Нагадую, що добровільне зайняття громадянином України посади в незаконних органах караються позбавленням волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років”, – йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі