“Працюю на місто”: в Харкові нелегально продають квитки в новий зоопарк

У Харкові на одному з популярних сайтів оголошень з’явилося повідомлення про продаж квитків у новий зоопарк. Користувач, зареєстрований під ніком Dima, пропонує придбати три квитки на 31 серпня за 2500 гривень.

Кореспондент Newsroom зв’язався продавцем і дізнався, що за станом на 27 серпня квитки все ще у продажу. Придбати їх можна при особистій зустрічі, при цьому чоловік запропонував зустрітися в районі станції метро “Перемога”. На питання про те, звідки у харків’янина виявилися на руках заповітні картки, Dima повідомив, що він “працює на місто, і їх роздають”.

Стало відомо, скільки витратять на будівництво харківського зоопарку у 2021 році

Аналогічне оголошення на тому ж сайті опублікувала дівчина, що представилася Анною. Продавчиня виставила на продаж два квитки в зоопарк на 11 вересня за 350 гривень. На жаль, зв’язатися з дівчиною не вдалося, оскільки вона в графі “контакти” приховала свій мобільний, залишивши можливість спілкування лише через особисті повідомлення.

screenshot_1_2.jpg

 

Заради реклами зоопарку в Харкові встановлюють світяться фігури (Фото)

Варто відзначити, що в мерії Харкова раніше повідомляли про те, що потрапити на екскурсію в зоопарк можна тільки за запрошеннями, які видають пільговикам. Найближчим часом тури проведуть також для дітей працівників комунальних підприємств, а у вересні харків’яни зможуть записатися на екскурсії онлайн. Жителі інших міст країни зможуть потрапити до харківського зоопарку не раніше жовтня. Секретар міськради Ігор Терехов назвав вартість квитків для гостей міста. Так, квиток для дорослого відвідувача буде коштувати 200 гривень, а дитячий – вполовину менше – 100 гривень.

Нагадаємо, оновлений зоопарк відкрився 23 серпня. Першими відвідати звіринець змогли діти з інвалідністю, комунальники та журналісти. На територію пускали тільки за іменними запрошеннями, а людей, які приїхали з інших міст волонтери всередину не пускали.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі