Правоохоронці показали наслідки обстрілів Харкова (Фото)

На місці влучань снарядів працюють слідчі, криміналісти й вибухотехніки. Про це повідомили у відділ комунікації поліції регіону і пресслужбі обласної прокуратури.

Військові розповіли, чим росіяни обстріляли Миргород

23 серпня близько 21:00 окупанти влучили по житловим будинкам в Шевченківському районі Харкова, поранення отримав чоловік.

Внаслідок вибуху ракети близько 23:00 над Шевченківським районом також були пошкоджені житлові будинки. Сталася пожежа.

“Вчора ввечорі усі харків’яни почули вибух у самому центрі міста. На горищі дому після пожежі було знайдено фрагменти ракети, попередньо – “Іскандер”. Багато хто звернув увагу, що будівля зруйнована не була. Справа в тому, що ракета вибухнула в повітрі. Скоріш за все, ракета підірвалась через технічну несправність.”, – повідомив начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов.

Близько 23:00 російські військові завдали ракетного удару по Новобаварському та Холодногірському районах міста. Пошкоджено низку будівель.

Українські захисники збили російську ракету над Черкаською областю

Не припиняються обстріли і в області. У Роганській громаді Харківського району російські ракети влучили у складський ангар площею 3000 кв. м. Виникла пожежа на площі 300 кв. м. Внаслідок обстрілу окупантами с. Циркуни поранено 59-річного чоловіка.  У місті Барвінкове Ізюмського району внаслідок російських обстрілів пошкоджені житлові будівлі.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.438 Кримінального кодексу України: порушення законів та звичаїв війни.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі