Президент звільнив двох голів РДА в Харківській області

15 лютого Володимир Зеленський підписав указ про звільнення двох чиновників у Харківській області. Раніше рішення було погоджено на засіданні Кабміну. Документи були опубліковані на сайті глави держави.

Зеленський підписав закон про збільшення української армії

Відсьогодні своїх посад позбулися Юрій Раїна та Ігор Волков. Раніше вони керували Харківською та Чугуївською райдержадміністрацією.

Юрій Раїна очолив район у березні 2021 року. Для нього це було повернення на старий пост — раніше чиновник вже керував РДА у 2015-2020 роках. До цього Юрій Раїна працював податківцем, директором заводу шампанських вин та був радником в ХОДА.

Ігор Волков очолив Чугуївський район у квітні минулого року. До цього чиновник обіймав посаду заступника начальника Сумського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Зеленський призначив головою РДА в Харківській області “спонсора” Порошенка

Нагадаємо, раніше Президент України Володимир Зеленський призначив тимчасово виконуючого обов’язки командувача Національною гвардією. Ним став Юрій Лебідь, який раніше очолював Східне територіальне управління НГУ.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі