Приміщення Харківського медичного університету виставили на торги

Загальна площа об’єкта становить 174,3 квадратних метрів. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської ОДА.

Нежитлові приміщення в семиповерховій будівлі навчально-медичного комплексу Харківського національного медуніверситету на вулиці Олександра Шпейєра, 4 виставили на торги.

У Харкові мерія незаконно передала в оренду землю під будівництво ТРЦ

За даними регіонального відділення Фонду держмайна України, виставлені на аукціон приміщення можуть бути використані протягом п’яти років тільки для медичної практики та супутніх послуг. Стартовий розмір орендної плати за місяць становить 19,3 тисячі гривень. Більш детальну інформацію про аукціон можна дізнатися, перейшовши за посиланням.

Нардеп Шенцев приховав від податкової елітну квартиру в центрі Харкова

Нагадаємо, раніше Newsroom повідомляв про те, що в Харкові суд повернув у власність територіальної громади землю в Лісопарку вартістю близько 60 мільйонів гривень. За інформацією обвинувачів, ще у 2014 році міськрада безплатно виділила ділянку в три гектари одному з житлових кооперативів ділянку. При цьому рішення було прийнято з порушенням чинного законодавства, тому члени ЖБК насправді не потребували поліпшення житлових умов. Справа неодноразово розглядалася різними судами. В результаті Східний апеляційний господарський суд прийняв позицію прокуратури та повернув землі у власність міста.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі