“Приймемо будь-яке рішення суду”, – мати Миколи Харківського поспілкувалася з журналістами

Жінка вийшла на зв’язок з Німеччини, куди поїхала ще до трагедії. Розмова з Мариною Дегтяр відбулася в ефірі шоу “Говорить Україна”, яке вийшло в ефір 18 листопада.

Вона розповіла, що перед від’їздом до Німеччини купила собі старий легковик та залишила приватному майстру на техобслуговування.

“Це машина сім’ї, яка оформлена на моє ім’я. До цього у мене була машина, але вона застаріла і постійно ламалася, її продали та купили іншу”, – говорить Дегтяр.

Резонансна ДТП у Харкові: мати підозрюваного боїться повертатися в Україну

Не задовго до трагедії Микола попався за кермом батьківського авто, хоча у нього немає водійського посвідчення. Тому, другий комплект ключів від нової машини та всі документи на авто жінка забрала з собою за кордон. Марина Дегтяр запевняє, що ніколи не передавала неповнолітньому синові право керувати машиною.

Жінка принесла співчуття родині загиблого водія
“Хотіла б попросити вибачення у близьких людей цієї людини. Зроблю все можливе, щоб надати необхідну допомогу цим людям”, – сказала мати Миколи Харківського Марина Дегтяр.

Смертельна ДТП на проспекті Гагаріна: генпрокурор вважає, що відповідати повинен не тільки підліток

Відповідаючи на запитання ведучого про покарання для Миколи вона відповіла наступне:
“Хочу сказати одне, ми приймемо будь-яке рішення суду, яке б воно не було. Хочу, щоб закон був однаковий до всіх людей в даній категорії злочинів. В інтернеті пишуть, що ми пропонуємо комусь гроші, щоб хтось взяв на себе провину, це не так. Микола перебуває в СІЗО без телефону та будь-якої техніки. Щобільше, я не можу передати йому навіть кросівки, бо не приймають. Поблажок для нього ніхто не робить”.

16-річний підліток розповів, що в Infiniti були несправні гальма (Відео)

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської сталася смертельна ДТП. 16-річний водій Infiniti проїхав на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці аварії. Також важкі травми отримали троє пасажирів Infiniti – їх госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху”). 16-річного водія Infiniti Миколу Харківського затримали, йому загрожує до восьми років в’язниці.

Коментарі