Пропали 10 тисяч доларів та техніка: мешканці згорілого будинку на вулиці Культури заявили про крадіжку

Іноземні студенти, які проживають в одній з квартир по вулиці Культури, 10, після пожежі залишилися без грошей та ноутбуків. Про це повідомили самі студенти в соцмережах.

“Ми пробули на вулиці понад чотири години, поки вогонь не припинився. Ми попросили поліцію пройти у квартиру, щоб забрати наші речі та гроші. Поліція відмовилася, і ми залишилися до ранку в будинку наших друзів. Сьогодні ми повернулися у квартиру, 3 ноутбуки, 10 тисяч доларів, дорогий годинник… всього цього не було виявлено, і у квартиру увійшли тільки поліцейські та пожежники”, – стверджують студенти. Вони написали заяву в поліцію.

Під Харковом рятувальники понад сім годин гасили пожежу в лазні

У відділі комунікації облУНП підтвердили, що до них надійшла заява від 20-річного жителя квартири по вулиці Культури про зникнення грошей та комп’ютерної техніки. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група поліція. Інформацію зареєстрували в єдиному обліку заяв та повідомлень, вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

У Харкові поліція розслідує масштабну пожежу на вулиці Культури

Нагадаємо, пожежа на вулиці Культури, 10 спалахнула 16 жовтня після півночі. Вогонь швидко поширився по даху житлового будинку та дерев’яних перекриттях. Рятувальники евакуювали 13 осіб. Загальна площа загоряння склала 500 квадратних метрів. Повністю загасити полум’я вдалося лише до 8 ранку. У всьому будинку відключили електрику, опалення та газ. Десять мешканців будинку з найбільш постраждалих квартир поселили в “соціальний готель”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі