Ракетний удар по житловому будинку у центрі Харкова: в поліції розповіли подробиці події (Фото)

За словами начальника вибухотехнічного управління ГУНП у Харківській області Володимира Безрука, під час огляду місця події попередньо встановлено, що у центрі Харкова сталося два влучання ворожих боєприпасів С-300.

Ракети окупантів влучили у житлову багатоповерхівку та поряд з адміністративною будівлею. Інформація щодо постраждалих громадян встановлюється.

“6 вересня близько 09:15 ворог завдав ракетного удару по Київському району Харкова. Зруйновано три поверхи п’ятиповерхового житлового будинку. В адміністративній будівлі вибито вікна та двері, пошкоджено фасад. У місцях влучання працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти, вибухотехніки, співробітники ДСНС. Правоохоронці та рятувальники розбирають завали, вилучають уламки боєприпасів, фіксують злочини”, – розповів Володимир Безрук.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі