Рашисти вдарили по Харкову ракетами С-300: у ХОВА розповіли про наслідки обстрілу

Про це 30 липня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Російська армія вночі обстріляла ракетами С-300 Слобідський та Новобаварський райони Харкова. Близько 03:00 ворожий боєприпас зруйнував центральний корпус та спортивну залу училища. У будівлі виникла пожежа. Через дві години ще одна російська ракета впала біля іншої раніше зруйнованої будівлі. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Крім цього, рашисти завдали ударів по Чугуївському, Ізюмському, Харківському, Богодухівському районам області. Внаслідок обстрілів сталися пожежі на об’єктах критичної інфраструктури, підприємствах, у приватних будинках, складах. Травми зазнала 50-річна мешканка Харківського району.

“У Чугуївському районі сталася пожежа на складі металоконструкцій. В Ізюмському – через артобстріли виник масштабний спалах на одному з підприємств. У Балаклійській громаді загорівся дах приватного будинку. У Дергачах — вогонь охопив господарську споруду, гараж та автомобіль. У Богодухівському районі внаслідок ворожого обстрілу на площі трьох гектарів горіло пшеничне поле”, – розповів Олег Синєгубов.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі