Рашисти вранці обстріляли центр Харкова

Про це 23 липня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Військові РФ вранці обстріляли Основ’янський район Харкова. За попередньою інформацією, противник завдав удару з реактивної системи залпового вогню. Пошкоджено житловий будинок та офісні приміщення. Поранення отримала одна людина. Наразі на місці обстрілу працюють усі профільні служби, повідомив голова ХОВА.

Окрім цього, протягом доби окупанти завдавали ударів по Харківському, Богодухівському, Чугуївському, Ізюмському районам області. На території Зміївської громади через ворожий удар згоріли 30 гектарів пшениці. Фермери та місцеві жителі самотужки гасили пожежу. У Богодухівському районі під обстрілами окупантів опинилися приватні будинки, господарські будівлі, сталося кілька пожеж. У Золочівській громаді через ворожий обстріл загинула 74-річна жінка, чотири особи отримали поранення.

“Просимо мешканців Харківської області бути дуже обережними. Реактивні системи залпового вогню росіян можуть потрапити до будь-якої точки Харкова. Ми наголошуємо, що перебувати на вулицях досі небезпечно. Війна триває. Не ігноруйте сигнали тривоги!” – повідомив Олег Синегубов.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі