Рашисти завдали п’ять ракетних ударів по Харкову: зруйновано будівлю підприємства (Фото)

Про це 8 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Російські окупанти вночі випустили по Харкову п’ять ракет. Після півночі рашисти вдарили по Холодногірському та Салтівському районах міста. Пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, приміщення біля виробництва. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

За даними прес-служби прокуратури Харківської області, у Холодногірському районі одна з ракет влучила у адміністративну будівлю підприємства та повністю зруйнувала її. У Салтівському районі ворожий боєприпас влучив на територію підприємства.

Крім цього, було обстріляно Харківський, Ізюмський, Чугуївський та Богодухівський райони області. Після 02:00 внаслідок обстрілу поранення отримали дві жінки у Дергачівській громаді. Постраждалих госпіталізували. Пошкоджено приватні будинки та господарські споруди. У місцях прильотів виникли пожежі.

Протягом доби медики госпіталізували двох мешканців Чугуївського району, одного – Харківського,
трьох – Ізюмського, серед них – дворічна дитина. Стан постраждалих – середній.

“Збройні Сили України успішно відбили атаки росіян у районах населених пунктів Питомник, Григорівка та Руські Тишки. Також відобили наступя окупантів у районі села Дібрівне Барвінківської громади”, – повідомив Олег Синегубов.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі