Рашисти завдали ракетного удару по Харкову: постраждали автомийка, кафе та магазини

Про це 7 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Російські окупанти вночі завдали по Немишлянському району Харкова два ракетні удари. Один з боєприпасів влучив у двоповерхову будівлю, спалахнула автомийка, постраждали кафе, магазини, автомобілі. Друга ракета влучила у землю. Попередньо, без постраждалих.

Крім цього, близько 04:00 військові росії завдали ракетного удару по місту Зміїв Чугуївського району. Боєприпас влучив у землю поряд із медичною установою. Постраждалих немає.

“Протягом доби окупанти обстрілювали населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів області. Є руйнація житлових будинків, господарських будівель, сталися пожежі. Вчора в результаті ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району отримали поранення дві особи – 45-річний чоловік та 17-річний хлопець. У Богодухівському районі поранення отримали 41-річна та 51-річна жінки. Стан постраждалих – легкий та середній”, — йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі