Рашисти зносять руїни драмтеатру у Маріуполі, знищуючи докази масового вбивства (Відео)

Рашисти намагаються приховати один із своїх найжорстокіших військових злочинів — вони почали зносити драмтеатр у Маріуполі. Про це повідомили мешканці міста, опублікувавши відповідні відео у соцмережах.

“Знесення руїн Драматичного театру – безумовна спроба приховати назавжди фізичні докази найбільшого одночасного навмисного вбивства українців росіянами з початку цієї фази війни. Отже, повному демонтажу підлягає задня та центральна частина театру, проте фронтальну залишать цілою, як “основу реконструкції”. Тобто демонтуються лише ті частини будівлі, які доводять бомбардування, а не вигаданий пропагандою підрив з середини. Понад 300 маріупольців загинуло. Весь світ здригнувся. А росіяни продовжують цинічно робити вигляд нічого”, – написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Телеграмі.

В окупованому Маріуполі рашисти заливають бетоном тіла загиблих у Драмтеатрі

Нагадаємо, 16 березня російські війська скинули авіабомбу на будівлю Маріупольського драматичного театру, де на той час у ньому ховалися від бомбардувань сотні мирних жителів із дітьми. За різними даними, під руїнами театру загинуло від 300 до 600 людей.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі