Рашисти зруйнували сільську школу на Харківщині: у прокуратурі показали наслідки обстрілів (Фото)

Про це 2 жовтня повідомили на офіційній Telegram-сторінці прес-служби прокуратури Харківської області.

Російські окупанти майже щодня знищують навчальні заклади Харківської області. Правоохоронці оглянули сільську школу, яка перебувала на лінії зіткнення у Чугуївському районі. На початок повномасштабного вторгнення РФ школу повністю відремонтували. Тепер на фасаді не залишилося цілих вікон. Стіни пошкоджено, майно – зруйноване. Жодних військових об’єктів там не було.

Станом на 2 жовтня у Харкові пошкоджено 135 шкіл, на території області – 126. Прокурори продовжують збирати та фіксувати військові злочини для справедливого покарання кожного окупанта, який позбавив маленьких українців дитинства.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 (“порушення правил та звичаїв війни”) КК України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі