Разом із окупантами обкрадала будинки українців: мешканку Ірпеня судитимуть (Фото)

Про це 18 серпня повідомили у прес-службі ГУ НПУ.

За даними слідства, 45-річна мешканка Ірпеня вказувала окупантам на будинки заможних місцевих мешканців та разом із російськими загарбниками займалася мародерством.

Під час обшуку в її будинку правоохоронці вилучили ворожу символіку, а також викрадені речі — побутову та комп’ютерну техніку, велосипеди, мобільні телефони, ювелірні вироби, одяг, колекціонний алкоголь та парфумерію на загальну суму понад 500 000 гривень.

Під час спілкування зі слідчими жінка вигадала історію про те, що сусіди нібито передали їй перелічені речі на зберігання. Однак під час обшуку громадяни, залучені як поняті, впізнали свої викрадені під час окупації речі.

“Фігурантка – місцева мешканка, яка ніде не працює. Раніше вона неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців, зокрема через конфлікти з сусідами та скоєння домашнього насильства над своєю матір’ю”, — повідомили в поліції.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Матеріали справи передали до суду. Жінці загрожує покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі