РФ продовжує обстрілювати житлові будинки в Харківській області, є постражадала

Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Є руйнування приватних будинків, господарчих споруд, сталися пожежі. Про це повідоми вголова ХОВА Олег Синєгубов.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі з вибуховою травмою госпіталізовали 73-річну жінку.

Київ, Кременчук, Рівне, Львів та інші: куди потрапили ракети російських терористів

За даними пресслужби облуправління ДСНС, через обстріли у Вовчанській громаді на приватному подвір’ї горіли гараж, господарча споруда та житловий будинок на площі 200 кв. м. Рятувальником знадобилося близькодвох годин, щоб загасити всі осередки пожежі.

Також сталося загоряння на об’єкті критичної інфраструктури у Зміївській громаді. Пожежу вдалося оперативно ліквідувати.

За словами губернатора, вчора ввечері ворог завдав 6 ракетних ударів С-300 по місту Харків та Чугуївському району. Внаслідок пошкоджень інфраструктури без електропостачання залишалися близько 900 тисяч споживачів у Харкові та області. Станом на ранок електропостачання відновлено для більше ніж 800 тисяч споживачів.

Теги:

Коментарі