Росія ударила ракетами по Харкову, в області від обстрілів сталися пожежі

Вчора близько 22:40 РФ вдарила по Харкову трьома ракетами, попередньо ЗРК С-300. В Індустріальному районі було пошкоджено промисловий об’єкт. Попередньо, без постраждалих. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби окупанти обстрілювали Куп’янськ, Вовчанськ та інші населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів, розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з РФ.

У Вовчанську пошкоджено житловий будинок, у селищі Шевченкове — інфраструктурний об’єкт та освітній заклад. Сталися пожежі. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янську з пораненням госпіталізовані 48-річний чоловік і 26-річна жінка .

Як повідомили у пресслужбі облДСНС, риблизно з 23:00 до 00:00 зафіксовано щонайменше 4 влучання в інфраструктурні об’єкти та житловий багатоквартирний будинок в Шевченківській громаді. Трапилось 2 пожежі: горів клас у навчальному закладі і котельня. Пожежі були оперативно ліквідовані рятувальниками 54-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Теги:

Коментарі