Росія завдала ракетного удару по аеродрому в Чугуєві

Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив факти обстрілів з території РФ. Агресор завдав артилерійські та ракетні удари по наших військових, а також по об’єктах інфраструктури. Про це повідомили на сторінці Генштабу в Facebook.

У Харкові тимчасово закрили школи та дитячі садки

“Сьогодні, 24 лютого, о 5:00 Збройні Сили Російської Федерації приступили до інтенсивних обстрілів наших підрозділів на Сході, а також завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіно, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах ЗСУ”, — повідомили в Генштабі.

Повітряні сили відбивають напад агресора. Армія готова до відбиття ворожої агресії та на цей час ситуація контрольована.

Верховна Рада проголосувала за введення в Україні надзвичайного стану

Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський випустив звернення до громадян країни. Він розповів, що були здійснені атаки на прикордонні пункти та об’єкти військової інфраструктури. Відсьогодні в Україні вводять воєнний стан.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі