Росіяни обстріляли п’ять населених пунктів Харківської області

За поточну добу російські окупанти обстріляли з мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії на Слобожанському напрямку райони населених пунктів Сотницький Козачок, Одноробівка, Уди, Ветеринарне та Козача Лопань. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Українські військові сьогодні збили 20 крилатих ракет і 13 дронів-камікадзе

Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Миколаївка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Майорськ та Первомайське.

Мобілізація та перекидання противником резервів не дають можливості здолати супротив українських захисників і захисниць. Тим часом, в росії продовжуються бунти серед мобілізованих. За наявною інформацією, на одному з навчальних полігонів східного військового округу, через низький рівень забезпечення, недотримання санітарних норм, неналежне харчування та відсутність нормальних умов для проживання, понад 100 мобілізованих відмовляються виконувати будь-які накази командування та залишати казарму.

Підтверджено ураження району зосередження живої сили та військової техніки противника у Херсонській області. За наявною інформацією, знищено до 100 окупантів та близько 30 одиниць озброєння та військової техніки.

В Запорізькій області Силами оборони за попередні дні уражено зенітний ракетний комплекс С-300, до 10 одиниць військової техніки та близько 60 військовослужбовців російських окупаційних військ.

СБУ в Харківській області ліквідувала дві групи ПВК “Вагнера” (Відео)

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 2 удари по районах зосередження озброєння та військової техніки противника. Ракетні війська і артилерія уразили 1 пункт управління, 9 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 5 систем протиповітряної оборони та 4 склади з боєприпасами.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі