Росіяни обстріляли з “Ураганів” Куп’янськ Харківської області

Протягом доби артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 13 населених пунктів Харківщини, зокрема: Ізбицьке, Стариця, Тернова Чугуївського району, Куп‘янськ і Борова Ізюмського району. Авіаудари ворог завдав по Курилівці Куп’янського району. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На Куп’янському напрямку противник провів безуспішні штурмові дії в районі населеного пункту Синьківка, де українські захисники відбили 7 атак противника.

Через обстріли росіян на Харківщині сталася пожежа та загинув чоловік (Фото)

За даними ДСНС, учора о 6:50 рятувальники виїжджали на ліквідацію пожежі, спричинені ворожим обстрілом у селі Ізюмське Борівської громади, яке знаходиться майже на межі бойового зіткнення. Окупанти влучили на приватне подвір’я, підпаливши господарчу споруду. На час прибуття вогнеборців вогонь охопив площу біля 50 кв. м. Вже о 8:18 пожежу вдалось локалізувати та о 9:02 ліквідувати. Постраждалих немає. Повертаючись до підрозділу, надзвичайники евакуювали 3-х мешканців цього села до Борової.

О 23:45 у Куп’янську внаслідок ворожого обстрілу РСЗВ “УРАГАН” пошкоджені три приватні будинки, гараж, проводилися аварійно-рятувальні роботи.
 
Постраждалих протягом доби серед цивільного населення не зафіксовано.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі