Російські окупанти на Донеччині зруйнували дві школи (Фото)

Про це 21 липня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

“Російські окупанти сьогодні у Краматорську та Костянтинівці зруйнували дві школи. Крім того, вночі було обстріляно Краматорську промислову частину – підприємства СКМЗ та НКМЗ. Значної шкоди завдали росіяни Бахмуту: там вкотре обстріляно центральну частину міста. У Торецьку на подвір’я приватного будинку прилетіла ворожа ракета. На щастя, не розірвалась. Крім того, касетними боєприпасами рашисти обстріляли Іванівку Черкаської громади, пошкодили приватний будинок. Інформації про поранених та загиблих наразі немає. Росія цілеспрямовано руйнує наші міста та селища. Не наражайте себе на небезпеку – евакуюйтеся”, — йдеться у повідомленні.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі