Російські військові намагалися наступати у Харківському районі

Протягом доби окупанти продовжували обстрілювати населені пункти Харківської області, розташовані неподалік державного кордону з РФ. Про це 5 жовтня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

На лінії зіткнення ворог зробив спробу піти у наступ у районі населеного пункту Стрілеча Харківського району. Зустрівши вогонь у відповідь, рашисти з втратами відступили.

За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, у Чугуївському районі з пораненнями госпіталізовано 75-річну жінку та 41-річного чоловіка. У Куп’янському районі госпіталізовано 59-річну поранену жінку.

В області продовжуються роботи з розмінування. Протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 408 вибухонебезпечних пристроїв.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі