Розбещував дітей та знімав порно: мешканцю Києва винесли вирок (Фото)

Про це 3 серпня повідомили у Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, з квітня 2019 року по грудень 2020 року фігурант знайомився в соціальній мережі з дівчатками віком від 10 до 16 років і входив до них у довіру.

Під час листування чоловік розмовляв із потерпілими на сексуальні теми, розповідав відверті історії сексуального змісту та демонстрував фотографії порнографічного характеру. Крім цього, фігурант змушував дітей робити та надсилати йому власні фотографії в оголеному вигляді з моделюванням сексуальної поведінки, агресивно реагуючи на відмову.

З двома постраждалими зловмисник зустрічався особисто, заманював їх у безлюдні місця і там чинив розпусні дії. Усього слідство зафіксувало 10 епізодів злочину.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження. Суд визнав чоловіка винним та засудив його до 10 років позбавлення волі. Свою провину засуджений не визнав. Нині він перебуває під вартою.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі