Розбив вікна і розкидав кисневі балони: в Харківській області поліція охоронятиме COVID-відділення

Інцидент стався в Куп’янському районі. Про це 19 жовтня повідомив керівник КНП “Куп’янське територіальне медичне об’єднання” Євген Синько.

За інформацією медика, кілька днів тому молодий чоловік розбив вікна в приймальному відділенні для пацієнтів з коронавірусом. Також забіяка перевернув меблі, розкидав кисневі балони і зіпсував обладнання. Після цього медперсонал звернувся із заявою в поліцію.

“Є домовленість про те, що з сьогоднішнього дня біля відділення чергуватиме наряд патрульної поліції, щоб забезпечити безпеку пацієнтів, які звертаються за медичною допомогою, а також персоналу лікарні”, – зазначив Синько.

Лікар зазначив, що всі 211 ліжок для пацієнтів з коронавірусом зараз зайняті. Синько не приховує, що в клініці не вистачає лікарів для надання допомоги, тому від городян надходять нарікання.

“Є багато звернень з приводу того, що лікар не встигає оглянути. Це пов’язано з тим, що лікар може перебувати в приймальні відділенні, куди доставляють нових пацієнтів. Ми плануємо сформувати ще бригаду”, – сказав Євген Синько.

У Харкові агресивний пацієнт накинувся на лікарів

Нагадаємо, раніше в Харківській області чоловік напав на медиків. Інцидент стався в селі Глушківка Куп’янського району. Чоловік, що був у стані алкогольного сп’яніння викликав швидку і зажадав, щоб вона відвезла його додому. Отримавши відмову, громадянин почав бити автомобіль медиків і пошкодив праве крило.

Коментарі