Розстріляли та спалили людей у ​​машині: на Харківщині затримали ще одного підозрюваного у потрійному вбивстві (Фото)

Про це 5 жовтня повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, 23 березня шестеро чоловіків на трасі біля села Зелений Гай Великобурлуцького району з автомата розстріляли трьох людей.

Правоохоронці з’ясували, що зброю фігуранти взяли в одній із машин розбитої військової колони на території смт Печеніги. Мотивом для вбивства стали неприязні стосунки. Після скоєного чоловіки перенесли тіла вбитих в автомобіль, який належав одному із загиблих, і підпалили його, намагаючись обставити смерть громадян як результат ворожого обстрілу. Розправившись із постраждалими, подільники втекли.

У квітні поліцейські затримали двох підозрюваних – одного у Полтаві, іншого під час спроби залишити Харківську область. Нині вони перебувають під вартою.

3 жовтня правоохоронцям удалося затримати ще одного фігуранта. 41-річному чоловікові повідомили про підозру за статтею 115 (“умисне вбивство, скоєне за попередньою змовою групою осіб”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі