Ryanair на три тижні скасував всі рейси з Харкова

Ірландський лоукостер тимчасово призупиняє рейси з Харкова. Перерва в авіасполученні з нашим містом триватиме з 5 січня до 1 лютого. Про це свідчать дані на сайті компанії.

У Харківському аеропорту зустріли мільйонного пасажира за рік

На цей час Ryanair працює на шести маршрутах: з Харкова до Варшави, Кракова, Вільнюса, Будапешта, Познані та Мілана. Однак на початку січня рейси стануть недоступними. Останніми 5 січня відправляться лайнери в столиці Польщі та Литви, після чого перельоти відновляться вже в наступному місяці. 1 лютого харків’яни зможуть відправитися в Італію, а на наступний день стартують перельоти до Вільнюса та Варшави.

Анталія, Стамбул, Шарм-ель-Шейх: в аеропорту назвали найпопулярніші напрямки жовтня

Нагадаємо, раніше Air Ocean Airlines запустила авіасполучення між нашим містом і Львовом. Так, компанія планує здійснювати рейси між двома містами двічі на тиждень — щочетверга та щонеділі. Вартість перельоту стартує від 874 гривень. Квитки на перший рейс можна купити мінімум за 1694 гривні. Згідно з правилами компанії, за ці гроші можна взяти з собою 23 кілограми багажу (габарити до 55х40х20см) та сім кілограмів ручної поклажі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі