Шахеди та масовані удари: результати нічної атаки окупантів у Києві, Запоріжжі та Львові

Російські окупанти здійснили нічну атаку на Київ, використовуючи “шахеди”, протиповітряна оборона знищила близько 20 цілей.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

“Силами і засобам нашої ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено приблизно два десятка ворожих цілей. Дякуємо охоронцям нашого неба за відмінну роботу!
Інформації щодо потерпілих чи руйнування на разі не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються”, — йдеться у ранковому зведенні Київської міської військової адміністрації.

Крім того, у Києві о 7:47 аварійно знеструмились чотири високовольтні підстанції ДТЕК Київські електромережі. Світла не було у мешканців Подолу, Оболоні та частини Троєщини. Енергетики оперативно перемикнули клієнтів на резервні джерела живлення та вже о 8:12 відновили електропостачання в усі домівки. Причини аварії з’ясовуються, зазначають у КМВА.

Також окупанти влаштували масовану атаку на Запоріжжя, націлену на комунікації, майно та техніку сільськогосподарських і фермерських господарств, а також на популярне місце відпочинку. Інформації про постраждалих людей немає, фахівці працюють над усуненням наслідків ворожих ударів, повідомили в Запорізькій обласній військовій адміністрації.

У Вовчанську на Харківщині російський снаряд влучив у будинок (Фото)

“Вночі 20 червня у результаті ворожої атаки по Запоріжжю рятувальники приборкали пожежу в одному із селищ Запорізького району. Внаслідок ракетного удару сталося загоряння вантажівки на площі 20 кв.м. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено ще 5 вантажних авто та складські приміщення. Жертв і постраждалих немає.” — сказано у повідомленні ДСНС України у Telegram.

У Львові внаслідок нічної атаки російських сил було зафіксовано попадання в об’єкт критичної інфраструктури.

“Близько 5 години ранку Львів атакували ворожі безпілотники типу «шахед». Поцілили у критично важливий об‘єкт. Три влучання. Пошкоджене перекриття між поверхами, вибиті вікна. Жертв чи постраждалих немає. Була пожежа”, — повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Коментарі