Шершень переміг панду: Харківський ФК обрав символ клубу

Вболівальники харківського “Металіста 1925” визначилися з майбутнім символом клубу. У голосуванні було десять варіантів – тварини, птиця, комаха, робот та козак. Про це повідомили на сайті команди.

Харківський “Металіст 1925” зазнав п’ятої поразки поспіль

У виборі маскота брали участь 1270 осіб. Під час голосування визначилися три основні фаворити – Фенікса підтримали 16%, панду – 31%, а шершня – 34% від загального числа учасників. Троє “виборців” отримають призи від “Металіста 1925” – або в перерві найближчого матчу з “Колосом”, або вже навесні, на грі з донецьким “Шахтарем”. Решта учасників голосування отримають безкоштовні квитки на поєдинок 4 грудня.

Харківський “Металіст 1925” підписав гравця, який 11 років виступав у РФ

Нагадаємо, зараз “жовто-сині” йдуть на дев’ятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-Ліги. На рахунку харків’ян шість перемог, нічия та дев’ять поразок, різниця м’ячів становить 16-26. Від найближчого суперника “Металіст 1925” відстає на три очки. До кінця першої частини сезону клубу залишилося провести лише один матч.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі