Схиляв 11-річну доньку до інтимного зв’язку: мешканцю Дніпропетровської області вручили підозру

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, у липні мешканець Дніпропетровської області у месенджері спілкувався з 11-річною дочкою, яка проживає окремо. Під час листування чоловік схиляв дівчинку до інтимного зв’язку. Крім цього, фігурант говорив із потерпілою на сексуальні теми, посилав їй порнографічні зображення та пропонував створити для нього порнографічний контент.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Під час обшуку у будинку фігуранта правоохоронці вилучили мобільний телефон із листуванням з дитиною, фото та відеофайли порнографічного характеру. Чоловіку вручили підозри за статтями 156 (“розбещення неповнолітніх”) та 301 (“поширення порнографічних матеріалів”) КК України. Наразі житель Дніпропетровської області перебуває під вартою.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі