Сім’я загиблих в аварії на окружній Харкова просить про допомогу

Хлопчику і дівчинці, постраждалим сьогодні в ДТП на окружній дорозі, потрібне дороге лікування. За інформацією Руслана Сайфуліна, засновника служби таксі, в якій працював загиблий батько дітей, хлопчик перебуває в реанімації. У нього перелом стегна, пошкоджена селезінка, тріщина склепіння черепа та закрита черепно-мозкова травма. У дівчинки перелом обох стегон, її прооперували та перевели в палату, стан стабільний.

“Маленьке янголятко”: адвокат опублікував фото дівчинки, загиблої в ДТП з фурою

Дідусь та бабуся постраждалих дітей просять надати допомогу. Кошти можна переказати на картку батька загиблого водія: 5168 7573 8090 1605 (Дерев’янко Володимир Федорович). Служба таксі також оголосила про намір допомогти родині.

Нагадаємо, смертельна аварія сталася вранці 12 січня. 34-річний водій автомобіля Kia виїхав на зустрічну смугу та протаранив таксі Toyota Camry. В результаті зіткнення загинули обидва водії, а також дружина водія таксі. Двох дітей-двійнят з численними травмами швидка допомога госпіталізувала в невідкладну допомогу. У службі таксі “30-40” розповіли, що водій влаштувався на роботу в грудні, а згідно з навігатором їхав зі швидкістю 75 км/год. Дитячих крісел в машині не було.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі