Скандал у харківському таксі: водій заперечував існування України та нагрубив пасажирці (Відео)

Скандал почався після того, як пасажирка попрохала таксиста вимкнути російську музику. Водій вимкнув, але почав розповідати, що Харків – російськомовне місто, що такої країни, як Україна, не існує, що це “страна 404” та сказав, щоб дівчина їхала зі “своєю задроченною мовою” на “западенщину”, і як його задовбала ця “дурна істерія з патріотизмом”. На зауваження про те, що в Україні понад рік триває повномасштабна війна після нападу РФ, чоловік не звернув уваги.

Пасажирка виклала відео розмови з водієм у своєму Instagram. Харків’янка зазначила, що її обурила не російськомовність таксиста, оскільки вона сама зараз на шляху до повного переходу на українську, а саме його агресивні вислови з приводу України.

СБУ повідомила про підозру працівнику Києво-Печерської лаври, який заперечував існування України

У компанії Bolt вже відреагували на інцидент.

“Проти водія було вжито всіх необхідних заходів, зокрема, його було відсторонено від користування нашим сервісом назавжди, адже така поведінка повністю суперечить правилам нашого сервісу і є неприпустимою. Ми регулярно інформуємо водіїв щодо обмеження використання музичного супроводу без згоди пасажирів, а також повного утримання від відтворення музики будь-яких російських виконавців”, – відповіли в компанії.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі